Zajecar Gaming ( Death Match)

Pravila foruma

Go down

Pravila foruma

Post  Admin on Sat Aug 22, 2015 2:22 pm

1. Prvo i osnovno sto bi trebali da uradite kao novi član naše zajednice jeste da se predstavite ostalim članovima našeg foruma

2. Strogo je zabranjeno vređanje na verskoj,političkoj ili nacionalnoj osnovi. Za ovakvo vređanje možete dobiti permantni ban.

3. Zabranjeno je vređanje drugih članova i pretnja istim. Sve nesuglasice rešite na PM ili van foruma. Za kršenje ove stavke pravilnika možete dobiti permanenti ban.

4. Zabranjeno je pisanje duplih postova,spamovanje, floodovanje, "budzenje" postova i bumpovanje topica, osim na delovima foruma gde je to po pravilniku dozvoljeno (SPAM Headquarters).

5. Prilikom postavljanja nove teme dobro procenite u koji forum ćete je postaviti i proverite da li slična tema već postoji negde na forumu, kako ne bi došlo do dupliranja tema.
-Na teme odgovarajte sa nekim smislom.

6. Zabranjeno je postavljanje bilo kakvih uvredljivih slika i drugog materijala koji nema veze sa sadržajem podforuma, topica ili slično. Takođe je zabranjeno kačenje "strašilica", odnosno klipova ili animacija koji imaju svrhu plašenja gledaoca, naravno bez dodatnog objašnjenja o kakvom se zapravo sadržaju radi.

7. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obrađuju istu oblast kao ovaj, osim ako administrator servera, ujedno i foruma ne pristane na razmenu informacija.

8. Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki ili bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nešto da kritikujete, to možete sasvim lepo i kulturno uraditi i bez nepotrebnih psovki, ujedno i provokacija.

9. Zabranjeno je postavljanje bilo kakvog pornografsko-erotskog sadržaja.

10. Dozvoljeno je postavljanje Malih Oglasa. Ako nešto prodajete obavezno navedite stanje robe, po mogućnosti slika proizvoda, naznake da li postoji garancija ili ne. Explosion HQ forum ne snosi posledice za bilo kakvu transakciju između korisnika foruma.

11. Dupli nalozi su strogo zabranjeni.

12. Strogo je zabranjeno koriscenje drugu vrstu abecede osim LATINICE.

Oni članovi koji se ne budu pridržavali navedenih pravila biće adekvatno sankcionisani.

Poštovanje pravilnika je obavezno, kao i poštovanje svih članova koji dolaze na forum da bi učestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.

Admin
Administrator

Posts : 2
Join date : 2015-08-22

View user profile http://tralalala.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum